17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η δωρεά του Ουέστμπρουκ σε παιδιά

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπό του, δωρίζοντας 650 υπολογιστές σε παιδιά στο Χιούστον.

Ο 31χρονος γκαρντ των Ρόκετς δεν είναι η πρώτη φορά που βάζει το χέρι στην τσέπη, για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και των δύσκολων στιγμών που βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα ο σούπερ σταρ των «ρουκετών» προχώρησε σε μια κίνηση ουσίας, για παιδιά που δεν μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους από το σπίτι, τώρα που τα σχολεία έχουν κλείσει, καθώς δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ -μέσω του ιδρύματός του- προθυμοποιήθηκε να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, διαθέτοντας 650 υπολογιστές σε παιδιά φτωχών οικογενειών της περιοχής. Οι απαιτήσεις, βέβαια, είναι πολύ περισσότερες, με το δήμαρχο Σιλβέστερ Τέρνερ και τον Κόλιν Ντέμπσεϊ, εκτελεστικό διευθυντή του ιδρύματος «Comp-U-Dopt» το οποίο έχει ξεκινήσει εκστρατεία συλλογής υπολογιστών, να ενημερώνουν πρόσφατα πως οι σχετικές αιτήσεις είναι περισσότερες από 25.000, ενώ έχουν καλυφθεί ήδη μόλις οι 1.000 εξ αυτών. Το παράδειγμά του ελπίζει να βρει μιμητές, ώστε κανένα παιδί να μη μείνει μακριά από τα μαθήματα, τώρα που αυτά γίνονται μέσω διαδικτύου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ