22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η διπλή χαρά του Ντέιβις (vid+pics)

Η Ζαλγκίρις Κάουνας επιβλήθηκε της Μπούντουσνοστ στη «Zalgirio Arena», με τον Μπράντον Ντέιβις να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφθασε στις εννέα νίκες φέτος στα ευρωπαϊκά παρκέ, με τον 27χρονο σέντερ να κατακτάει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο του MVP. Η ημέρα είχε ξεκινήσει ιδανικά για τον Αμερικανό, που έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού, και εξελίχθηκε με την προσωπική διάκρισή του εντός παρκέ. Ο Μπράντον Ντέιβις αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21π. με 5/8 βολές και 8/13 δίποντα και είχε ακόμα οκτώ ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και ούτε ένα λάθος, ενώ έκανε ρεκόρ καριέρας με πέντε ασίστ, σε 32.08’.

Έτσι, συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, που αποτελούν την τρίτη κορυφαία επίδοσή του. Οι προηγούμενες δύο επιτεύχθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά οι Λιθουανοί γνώρισαν σε αμφότερες τις περιπτώσεις την ήττα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ανακηρυχθεί MVP, βάσει του σχετικού κανονισμού. Στη δεύτερη θέση με 26 βαθμούς έμεινε ο Μάικ Τζέιμς (Αρμάνι Μιλάνο), την ίδια βαθμολογία είχε και ο ηττημένος Μάλκολμ Τόμας (Χίμκι).

https://www.youtube.com/watch?v=xFCPsnwAPbA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ