16.6 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Η διπλή ικανοποίηση του Γιάννη (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς άλωσαν τη «Scotiabank Arena», παίρνοντας μεγάλη νίκη επί των Τορόντο Ράπτορς, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» στάθηκε, στις δηλώσεις του μετά το ματς, στην καλή άμυνα που έπαιξαν απέναντι στους «πτερόσαυρους», αλλά και τη θετική παρουσία του Μάλκολμ Μπρόγκντον. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι σημαντική νίκη για εμάς, από τις καλύτερες φετινές μαζί με εκείνες απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τις δύο επί των Ντένβερ Νάγκετς. Οι Τορόντο Ράπτορς είναι σπουδαία ομάδα, πρώτη στην Ανατολή, με πολύ ταλέντο και βάθος. Παίζουν εξαιρετικά μέχρι τώρα. Ο Μάλκολμ πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ για εμάς, αλλά είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όλα άρχισαν από την άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

Πέραν της νίκης, ο «Greek Freak» μπορεί να χαίρεται και για την παρουσία του στο ημερήσιο Top 5 του ΝΒΑ. Βρίσκεται στο νούμερο 3, με την κορυφή να απολαμβάνει ο Μαλίκ Μονκ. Θέση στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/12) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν και οι Ρούντι Γκέι και Τζον Λούερ.

https://www.youtube.com/watch?v=JXPDwdXAVyo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ