17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η διπλή έκπληξη του Γιάννη (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε για ακόμα μία φορά πως οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν πλέον «χτίσει» νοοτροπία νικητή και εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός πως έχουν ήδη φθάσει στις τριάντα νίκες φέτος.

Τα «ελάφια» επιβλήθηκαν και των Σικάγο Μπουλς, στο «United Center», και ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 30-5. «Παίζουμε ομαδικά και σκληρά. Έχουμε δημιουργήσει νοοτροπία νικητή, δεν μας αρέσει να χάνουμε και θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα, μας εκπλήσσει το ότι κερδίσαμε τριάντα παιχνίδια πριν καν φθάσει ο Ιανουάριος. Είναι ωραίο το συναίσθημα, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση, για να είμαστε έτοιμοι στο τέλος της σεζόν που θα το χρειαστούμε ακόμα περισσότερο», ανέφερε σχετικά ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Για την επιστροφή του Έρικ Μπλέντσο, ύστερα από απουσία οκτώ αναμετρήσεων, πρόσθεσε: «Χάρηκα πολύ. Μας έλειψε. Η ομάδα κινείται πολύ πιο γρήγορα μαζί του, είναι σαν ένα σπορ αγωνιστικό αυτοκίνητο κι εμείς πρέπει να ακολουθούμε το ρυθμό του». Αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία, καθώς επέστρεψε ύστερα από δύο ματς, συμπληρώνοντας: «Ξέρεις, πρέπει να προσέχουμε. Ακούω το σώμα μου πότε θα μου πει να αγωνιστεί. Δεν βιάζομαι. Με συμβουλεύουν οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές. Όταν μου δώσουν το ok να αγωνιστώ και νιώθω καλά θα το κάνω».

Ο «Greek Freak», πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, δέχθηκε και μια ευχάριστη έκπληξη από ένα νεαρό θαυμαστή του, ο οποίος του χάρισε ένα βιβλίο…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ