23 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Η διαρροή που… φέρνει οριστικά Ντόντσιτς στο «3» (pic)

Το draft πλησιάζει και, παρά τη συμφωνία για τέλος των διαρροών, ο δημοσιογράφος Άντριαν Βοζναρόφσκι αποφάσισε να ανοίξει το... Κουτί της Πανδώρας, φέρνοντας τον ΝτιΆντρε Πέιτον στο νούμερο ένα και τον Λούκα Ντόντσιτς στο νούμερο τρία.

Ο Λούκα Ντόντσιτς γίνεται μάλλον «γεράκι» από την νέα σεζόν. Ο Σλοβένος «άσος» διεκδικεί τη δική του ευκαιρία στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ και, όπως ήδη φαινόταν εδώ και πολύ καιρό, θα το κάνει με μία υψηλή θέση στο draft της διοργάνωσης, το οποίο ξεκινά σύντομα (2:00). Και η ομάδα, που μοιάζει να «καπαρώνει» τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι οι Ατλάντα Χοκς.

Όχι πως δε διαφαινόταν ήδη, ότι αυτό ήταν το πιο πιθανό σενάριο. Φρόντισε, όμως, ο Άντριαν Βοζναρόφσκι να... το επισημοποιήσει σχεδόν, «σπάζοντας» την ομερτά, που είχε συμφωνηθεί μεταξύ του ΝΒΑ και των ΜΜΕ των ΗΠΑ, ώστε να σταματήσουν οι διαρροές για λίγες ώρες, μέχρι να αρχίσει η διαδικασία. Ο δημοσιογράφος του ESPN, όμως, φρόντισε μέσω Twitter να γνωστοποιήσει τους πρώτους έξι παίκτες αυτού του draft, αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Οι Φοίνιξ Σανς, λοιπόν, μοιάζουν να διαλέγουν τον ΝτιΆντρε Πέιτον στο νούμερο ένα, για να ακολουθήσει στο νούμερο δύο για τους Σακραμέντο Κινγκς ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ και στο τρία ο Ντόντσιτς για τους Χοκς. Στη συνέχεια, νούμερο τέσσερα δείχνει να είναι ο Τζάρεν Τζάκσον για τους Μέμφις Γκρίζλις, νούμερο πέντε για τους Ντάλας Μάβερικς ο Μοχάμεντ Μπάμπα και νούμερο έξι για τους Ορλάντο Μάτζικ ο Τράε Γιανγκ. Μένει, μόνο, να επιβεβαιωθεί αυτή η αρχική λίστα από τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ