20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η διαδοχή έφερε τις πρώτες… πιέσεις στον Πανιώνιο

Την ώρα που μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Πανιώνιος δινόταν η πληροφόρηση ότι άρχισε ο αγώνας δρόμου για να στελεχωθεί η ομάδα μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τα προς επίλυση θέματα αρχίζουν να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο και σίγουρα θα απασχολήσουν την διοίκηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου.

Μια αινιγματική... καλημέρα που απηύθυναν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιώνιου, οι Πάνθηρες μέσω της σελίδας τους στο facebook σήμερα το πρωί δείχνει διαθέσεις κόντρας, αλλά τα πιο επείγοντας έρχονται από το εξωτερικό. Η πρόθεση της νέας διοίκησης να ακυρώσει όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες, μπορεί να ήταν εύκολα εφαρμόσιμη στην περίπτωση των προπονητών, με την οικειοθελή (υπό προϋποθέσεις) αποχώρηση του Θανάση Σκουρτόπουλου και του επιτελείου του, όμως δεν φαίνονται το ίδιο απλά τα πράγματα με τους πέντε Αμερικανούς παίκτες που έχουν ανακοινωθεί.

Ηδη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΚΑΕ έφτασε το πρώτο μακροσκελές μήνυμα, υπό την μορφή εξωδίκου, του Αμερικανού ατζέντη του Κέισι Χιλ ο οποίος ζητά την εφαρμογή των συμφωνηθέντων από το υπογεγραμμένο συμβόλαιο ή, σε διαφορετική περίπτωση ενημερώνει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα!

Ο ατζέντης απαιτεί εντός 24 ωρών να εκδοθούν αεροπορικά εισιτήρια και να κληθεί ο παίκτης να αρχίσει προετοιμασία, κάτι που λέει ότι έπρεπε να έχει συμβεί από τις 20 Αυγούστου. Αν δεν συμβεί αυτό, ενημερώνει για την πρόθεσή του να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της FIBA, απαιτώντας την καταβολή του συνολικού ποσού του παίκτη, του ίδιου και άλλες κυρώσεις. Τα λεφτά μόνο του αθλητή που έχουν υπογραφεί είναι 60.000 δολλάρια.

Η λογική λέει ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες... ενημερώσεις και από τους άλλους τέσσερις Αμερικανούς, με στόχο ή την ενεργοποίηση της συμφωνίας ή, κυρίως αφού το πρώτο ξέρουν ότι δεν θα συμβεί, την ικανοποιητική τους αποζημίωση.

Οπως και να 'χει, η νέα διοίκηση βρίσκει μπροστά της τα πρώτα ουσιαστικά ζητήματα, χωρίς να έχει χρόνο και έχοντας να στήσει μια ομάδα από το απόλυτο μηδέν. Το πλάνο που έχει κατά νου και τα αντανακλαστικά της λογικά θα αρχίσουν να εμφανίζονται από σήμερα κιόλας, αφού οι εκκρεμότητες μοιάζουν με... βουνό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ