19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η γραμμή και η παρέλαση της…Τούμπας (vid)

Φαίνεται ότι η  Αθλητική Ένωση Ελπίδα Τούμπας έχει μπει στο στόχαστρο των διαιτητικών λαθών την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς μετά την ένσταση που είχε υποβάλει για το παιχνίδι κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ με το GBA και το περιβόητο τρίποντο του Χαραλαμπίδη, ήρθε η ώρα να διαμαρτυρηθεί για το παιχνίδι πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Σε αυτό ηττήθηκε με 75-69 στην Μίκρα, αλλά μια φάση έκλεψε την παράσταση, την οποία υποδέχθηκαν με χιουμοριστικό τρόπο. Έτσι, και όπως θα δείτε στο video αρχικά διαμαρτύρονται για την γραμμή που δόθηκε στον παίκτη τους, αλλά και τον περίπατο που έκανε ο παίκτης του Μέγα Αλέξανδρου στην επαναφορά, που μάλιστα μετατράπηκε σε καλάθι.

Αναλυτικά αναφέρουν : «Επειδή σας λείψαμε μάλλον.... Και για να μην αρχίσουμε τα περί αναβολών, χαλασμένων μπασκετών, τραυματιών αθλητών, ταξιδιωτών αθλητών, ενστάσεων, ΚΕΔ, ΜΕΔ, Μάστερ Σεφ και άλλων τινών μαγειρεμάτων...
Είπαμε να σφυρίζουν όταν βλέπουν πάτημα στην γραμμή, αλλά αυτοί μάλλον σφυρίζουν όποτε δουν γραμμή γενικότερα.... Ακόμη και χωρίς πόδι επάνω της .... Και μετά παρέλαση...
ΥΓ. Αυτή τη φορά ο διαιτητής μας επέτρεψε να κάνουμε ένσταση, αλλά την υποστήριξή της δεν την επιτρέπει αφενός η τσέπη μας (θα τα δώσουμε για εισαγωγές μπασκέτας από Βαρκελώνη) και αφετέρου η έλλειψη εμπιστοσύνης ότι θα τύχουμε δίκαιης δίκης ....»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ