23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η γκάφα με τον Μιλς (pic)

Ο Πάτι Μιλς πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Αυστραλίας στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν αποδείχθηκαν όμως αρκετές για να τον συμπεριλάβουν στην κορυφαία πεντάδα.

Ο 31χρονος γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς είδε τα «καγκουρό» να μένουν εκτός βάθρου, χάνοντας στο «μικρό» τελικό από τη Γαλλία, με τον ίδιο να ενημερώνεται πως ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, κάτι ωστόσο που αποδείχθηκε λάθος. Όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, από την Αυστραλιανή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης του είπαν στο λεωφορείο, κατά την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο μετά το τελευταίο παιχνίδι της στο Πεκίνο, πως ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα, αλλά αυτό δεν συνέβη, αφού προτιμήθηκε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, μαζί με τους Ρίκι Ρούμπιο, Ιβάν Φουρνιέ, Λουίς Σκόλα και Μαρκ Γκασόλ.

Ο Αυστραλός διεθνής, που ολοκλήρωσε την παρουσία του στα ασιατικά παρκέ έχοντας κατά μέσο όρο 22,8π., 2,3 ριμπάουντ και 3,9, δεν στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα με την απώλεια του βραβείου, εξάλλου στόχος του στην Κίνα δεν ήταν η προσωπική διάκριση, αλλά να κατακτήσει για πρώτη φορά ένα μετάλλιο με την Εθνική σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ούτε αυτό το κατάφερε, αλλά επιφυλάσσεται για το μέλλον...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ