19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η γερμανική ανατροπή και το φαβορί (vids)

Έκλεισε το «καρέ» του φετινού Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, με τις ΑΕΚ, Μονακό, Λούντβιγκσμπουργκ και Μούρθια να εξασφαλίζουν την πρόκριση.

Η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και με την ισοπαλία της στο «Rhenus Sport» απέναντι στη Στρασμπούρ «σφράγισε» την παρουσία της στα ημιτελικά. Η Μονακό έγινε, τη Μ. Τρίτη (03/04), η πρώτη ομάδα που πανηγύρισε την πρόκριση, τη στιγμή που η Λούντβιγκσμπουργκ χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στο γερμανικό εμφύλιο με την Μπαϊρόιτ για να «κλείσει» θέση στο Φάιναλ Φορ.

https://www.youtube.com/watch?v=p0enuWXS_Mc

https://www.youtube.com/watch?v=lQQX4lXu80k

Η Μούρθια, από την πλευρά της, διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην Καρσίγιακα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί μετά το άνετο πέρασμά της από τη Σμύρνη, στον πρώτο προημιτελικό. Θυμηθείτε, ΕΔΩ, όλα όσα έγιναν στους αγώνες της Μ. Τετάρτης (04/04) για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=lM-inbO4m-I

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ