19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Γερμανία βγάζει πρωταθλητή στο Μόναχο

Η κυβέρνηση της Βαυαρίας άναψε το πράσινο φως κι έτσι το πρωτάθλημα της Γερμανίας θα αρχίσει ξανά και θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο σε ένα ειδικό τουρνουά, που θα διοργανωθεί στο Μόναχο. Η γερμανική λίγκα είχε πάρει αυτή την απόφαση πριν από λίγες μέρες και είχε καταθέσει τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας στα ομοσπονδιακά υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας και στο υπουργείο Εσωτερικών της Βαυαρίας περιμένοντας τη σχετική έγκριση.

Η έγκριση αυτή δόθηκε από το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης της Βαυαρίας κι έτσι το τουρνουά μπορεί πλέον να διοργανωθεί. Λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι ομάδες θα σταματήσουν τις προπονήσεις που κάνουν στις έδρες τους, θα μεταβούν στο Μόναχο κι εκεί θα αρχίσει το τουρνουά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, θα έχει δε διάρκεια τριών εβδομάδων. Ο πρωταθλητής Γερμανίας θα αναδειχθεί στο τέλος Ιουνίου, δηλαδή.

Ξέρουμε και τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο: Μπάγερν, Λούντβιγκσμπουργκ, Κραϊλσχάιμ, Άλμπα, Όλντενμπουργκ, Ράστα Φέχτα, Μπάμπεργκ, Φρανκφούρτη, Γκέτινγκεν, Ουλμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ