19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Γέμελος οδηγεί τον Ολυμπιακό (vid+pics)

Η Τζάκι Γέμελος συμπεριλήφθηκε και πάλι στην καλύτερη πεντάδα στο Eurocup Γυναικών, αυτή τη φορά στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων της φάσης των «16».

Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της FIBA, την παίκτρια που θεωρούν πως αξίζει το βραβείο της MVP. Η 31χρονη γκαρντ του Ολυμπιακού διεκδικεί τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας μαζί με τις Πάρις Κία (Σπαρτάκ Μόσχας), Τίφανι Χέις (Αβενίδα) και τις συμπαίκτριες στην Καρόλο, Εβελίν Ακάτρ και Έντι Μιγέμ.

  

Κόντρα στην Ορμάν Γκεντσλίκ, στο ΣΕΦ, η Τζάκι Γέμελος ήταν και πάλι εντυπωσιακή. Αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ των «ερυθρολεύκων» με 23π., με 3/4 βολές, 4/7 δίποντα και 4/7 τρίποντα, δεύτερη ριμπάουντερ με εφτά, ενώ μοίρασε τις περισσότερες ασίστ, συνολικά πέντε. Είχε, ακόμα ένα κλέψιμο και ούτε ένα λάθος, στα 35.35’ που χρησιμοποιήθηκε από το Γιώργο Παντελάκη, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από όλες τις συμπαίκτριές της (29).

   

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 72-64, εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει την προσεχή εβδομάδα στην Άγκυρα (29/01, 15.00). Δείτε, εδώ, την «παρακάμερα» του ματς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ