20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η βραδιά του Γιαννούλη

Στο γήπεδο όπου στο κρίσιμο παιχνίδι των “16” του περσινού BCL είχε 11 πόντους με απόλυτη ευστοχία (1/1δ, 3/3τρ.) ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε το πιο παραγωγικό επιθετικά παιχνίδι του με την ΑΕΚ στην οποία διανύει πια την τρίτη σεζόν του.

 


Ο διεθνής γκαρντ σημειώνοντας 23 πόντους στο χθεσινό δραματικό παιχνίδι με τη Νίμπουρκ, σημείωσε και ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της “Ένωσης” αφού η προηγούμενη μεγαλύτερη ήταν εκείνη των 19 πόντων που είχε σημειώσει δύο φορές, στην παρθενική σεζόν του στην ομάδα, το 2016-17. Ήταν σε ματς της Basket League με το Λαύριο εκτός για την κανονική περίοδο και τον Άρη επίσης εκτός έδρας για τα πλέι οφ.

 


Πριν το χθεσινό παιχνίδι στην Τσεχία, η μεγαλύτερη επίδοση του Λαρεντζάκη στο BCL ήταν οι 14 πόντοι. Τόσους είχε δύο φορές στη διοργάνωση της σεζόν 2016-17 με Σολνόκι, Παρτίζαν και άλλη μία στην περσινή με τη Βενέτσια. Πάντως οι 23 πόντοι του δεν συνιστούν και γενικότερα ρεκόρ καριέρας. Ο Λαρεντζάκης είχε σημειώσε 25 ως παίκτης του Κολοσσού στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του 2015-16 κόντρα στο Ρέθυμνο.

 


Ο 25χρονος γκαρντ έχει μπει εξαιρετικά στη σεζόν, δείχνοντας πιο ώριμος από ποτέ. Στα πέντε επίσημα παιχνίδια της σεζόν, υπολογίζοντας και εκείνο του Κυπέλλου, μέτρησε 76 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά αλλά ακόμη συμμετοχή τόσο στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού όσο και στα ριμπάουντ...

 

 

Photo Credits: BCL



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ