23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε τον Ερτέλ! (pic)

Το σήριαλ για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του Τομάς Ερτέλ έληξε με τον Γάλλο γκαρντ να αποφασίζει τον επαναπατρισμό και να υπογράφει με τη Βιλερμπάν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκε όσον αφορά το μέλλον του Τομάς Ερτέλ, καθώς ο Γάλλος γκαρντ έπειτα από μία δεκαετία και κάτι καριέρας στην Ευρώπη επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό των πρωταθλητών Γαλλίας.

Όμως ο Τομάς Ερτέλ δεν θα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια των Γάλλων στη Euroleague, καθώς έχει αγωνιστεί ήδη φέτος στη διοργάνωση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και αυτό είναι αντίθετα στους κανονισμούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το επεισοδιακό του διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα βρέθηκε ένα βήμα πριν την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο όρος που τοποθετήθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τους «μπλαουγκράνα» ήταν να μην υπογράψει σε κάποια άλλη ισπανική ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το όνομά του ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό, πριν τελικά καταλήξει στην περίπτωση του Τι Τζέι Μπρέι.

Ο Γάλλος γκαρντ πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην χώρα του, πρόλαβε να «χτίσει» μία μεγάλη καριέρα αγωνιζόμενος στις Μπασκόνια, Αναντόλου Εφές και Μπαρτσελόνα. Ο Ερτέλ αγωνίστηκε στο τελευταίο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ ενώ η Βιλερμπάν αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να του δώσει το... εισιτήριο για να βρεθεί στις κλήσεις για το προολυμπιακό τουρνουά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ