23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

“Η Βασίλισσα μοιάζει ανίκητη”! (pic)

Η εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί εδώ και μερικές εβδομάδες η ΑΕΚ, έχοντας πετύχει εννέα συνεχόμενες νίκες και στις δύο διοργανώσεις όπου παίρνει μέρος, έχει εντυπωσιάσει τους διοργανωτές του Basketball Champions League. Και στα τελευταία power rankings που έφτιαξαν, την κατατάσσουν στην πρώτη θέση. Την θεωρούν δηλαδή, με βάση τα σημερινά δεδομένα, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου!

Ακόμα πιο εντυπωσιακά, όμως, είναι τα λόγια που της αφιερώνουν: "Ανησυχήσαμε πολύ με τους κατόχους του τροπαίου όταν στην πρεμιέρα έχασαν εντός έδρας από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και μετά χρειάστηκαν παράταση για να νικήσουν τη Νίμπουρκ. Όμως πλέον η ΑΕΚ πετάει φωτιές! Ο κόουτς Λούκα Μπάνκι πέτυχε την τελειότητα. Η ΑΕΚ νίκησε σε εννέα συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν η ομάδα της εβδομάδας την περασμένη εβδομάδα, και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα κάνει άλλη ήττα! Θα κάνει φυσικά, αλλά... πώς; Η Βασίλισσα μοιάζει ανίκητη αυτή τη στιγμή"!

Πολύ κολακευτικό είναι το σχόλιο που γίνεται και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε στην έβδομη θέση του power ranking. Χαρακτηρίζεται τόσο καυτός αυτή την περίοδο με τις πέντε συνεχόμενες νίκες του, ώστε "δεν είναι ασφαλές για κανέναν να τον πλησιάσει"! 

Ο Προμηθέας αντίθετα έπεσε στην 11η θέση εξαιτίας των δύο διαδοχικών ηττών που υπέστη στην Πάτρα από τη Βίρτους Μπολόνια και την Οστάνδη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ