25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Βαλένθια χαίρεται για το Ισλανδικό… παγόβουνο (pic)

Για πολλούς το Ισλανδός μπασκετμολίστας μπορεί να ακούγεται και σαν ανέκδοτο. Για όσους έχει τύχει να δουν τον Τρίγκβι Χλίνασον, όχι. Για την Βαλένθια... όχι περισσότερο, αφού όχι μόνο τον είδε, αλλά πόνταρε πάνω του και προ μηνός τον υπέγραψε με τετραετές συμβόλαιο.

Ο ύψους 2,16 σέντερ, θηριώδης και στη σωματοδομή και όχι μόνο στο ύψος, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε αυτή την πρώτη φάση του Ευηρωμπάσκετ Νέων Ανδρών στην Κρήτη. Στα 20 του χρόνια ήταν και από τους βασικούς συντελεστές της πρόκρισης της αντρικής ομάδας της Ισλανδίας στο Ευρωμπάκετ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου και συνολικά είναι το πρόσωπο πάνω στο οποίο οι Ισλανδοί έχουν ποντάρει για την μπασκετική τους... άνοιξη.

Ο Χλίνασον μέχρι τις 17 του περασμένου μήνα είχε παίξει μπάσκετ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας μόνο στην Ακουρέιρι της χώρας του, ίσως λογική εξέλιξη αν σκεφτεί κάποιος ότι άρχισε να ασχολείται με το άθλημα το... 2014! Ναι, πριν τρία χρόνια όλα κι όλα που... έριξε μπόι. Οι νυν πρωταθλητές της ACB... κάτι άκουσαν, τον εντόπισαν, τον παρακολούθησαν στενά  και έκριναν ότι άξιζε τον κόπο να ποντάρουν πάνω του. Για την ώρα, χαίρονται και... το δείχνουν για όσα κάνει στο κλειστό του Κλαδισσού στα Χανιά, έχοντας συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ