25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Βαλένθια ισοπέδωσε τη Ρεάλ ( Vids, Pics)

Προβάδισμα τίτλου για τη Βαλένθια, η οποία απέδειξε και απόψε πως παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ με ρόλους και αυτοματισμούς με τους παίκτες της να βρίσκονται με κλειστά τα μάτια και μυαλό. Το 81-64 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, της οδήγησε στο 2-1 με τον επόμενο αγώνα να φιλοξενείται και πάλι στο σπίτι της (16/6, 21.30).

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε καλύτερα και έδειξε πως είναι αποφασισμένη να κλείσει την παρένθεση που άνοιξε στην έδρα της, όταν οι "πορτοκαλί" είχαν κάνει το break. H Βαλένθια έχει αποδείξει όμως πως δεν είναι ομάδα που το βάζει κάτω και πως δύο- τρία λεπτά είναι αρκετά για να βρει ρυθμό και να καταστρέψει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Λίγο πριν το ημίχρονο, πέρασε μπροστά για δεύτερη φορά μετά την έναρξη της αναμέτρησης (34-32, 19') και τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μισού, άρχισε να ξεφεύγει με άμυνα που δεν άφηνε ούτε σουτ, ούτε διαδρόμους στη Ρεάλ και τον Ουίλ Τόμας να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, δίπλα στον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, που μετά από μια παρένθεση, δείχνει να βρίσκει τον (πολύ) καλό του εαυτό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 50-44 (25'), άγγιξαν το +11 (65-51, 33') και συνέχισαν στο ίδιο τέμπο με το τρίποντο του Ρομέιν Σάτο να είναι λες και έβαζε την υπογραφή στη νίκη (74-57, 37'). Η διαφορά ανέβηκε ακόμη περισσότερο (77-59, 38') για να κλείσει ο αγώνας με το 81-64.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ