21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Βίρτους και η… πρό(σ)κληση του Προμηθέα

Ο Μάκης Γιατράς και ο Κρις Μπαμπ έδωσαν το... σύνθημα για το παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας με τη Βίρτους Μπολόνια (22/10, 19.30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Οι Πατρινοί θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, μια και η κάτοχος του περσινού Basketball Champions League θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ομάδας κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες του «Δ. Τόφαλος», ενώ ο Αμερικανός σκόρερ έκανε λόγο για παιχνίδι-πρόκληση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των Πατρινών:

«Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να το εκτελέσουμε από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Θέλω να προσκαλέσω τους φίλους του Προμηθέα και όλο τον κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει σε ένα ματς του κορυφαίου επιπέδου».

Από την πλευρά των παικτών ο Κρις Μπαμπ επισήμανε: «Το παιχνίδι θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα, που έχει καλό προπονητή. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον για 40', για να φτάσουμε στην νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ