23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Βίρτους έκανε περίπατο το ντέρμπι της Φορτιτούντο (vids)

Η Βίρτους φρόντισ ενα ξεκαθαρίσει νωρίς το τοπίο στο ντέρμπι της Μπολόνια με τη Φορτιτούντο, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 94-62, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Βίρτους με μαέστρους τους Μάρκοβιτς και Τεόντοσιτς έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με double score (22-11) και συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στη δεύτερη περίοδο που σφραγίστηκε με το επιμέρους 23-14. Η διαφορά είχε ήδη χτιστεί και η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η Φορτιτούντο προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι στην τρίτη περίοδο, αλλά η τέταρτη ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους που αύξησαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη.

Ο... εκτελεστής της Βίρτους ήταν ο Σόνι Ουίμς, ο οποίος άφησε το παιχνίδι με 32 πόντους και 9/11 δίποντα. Ο Βινς Χάντερ σημείωσε 15 πόντους και ο Γκέιμπλ πρόσθεσε 10. Την περισσότερη δουλειά όμως την έκαναν οι Τεόντοσιτς - Μάρκοβιτς που είχαν από δέκα ασίστ! Ο Σιμς σημείωσε 16 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Φορτιτούντο, Ρόμπερτσον και Τσιντσιαρίνι πρόσθεσαν από 12.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ