16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η ΑCB «τρολάρει» τον Χάρντεν! (pic)

Πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται γύρω από το μέλλον του Τζέιμς Χάρντεν και την επικείμενη φυγή του από τους Χιούστον Ρόκετς και η ACB θέλησε να «ελαφρύνει» την κατάσταση με ένα χιουμοριστικό post στο twitter.

O Aμερικανός σούπερ σταρ του ΝΒΑ φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το Χιούστον έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας εκεί, αψηφώντας το μυθικό συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Ρόκετς για τα επόμενα δύο χρόνια. Η απόφαση της αποχώρησης φαίνεται να έχει ληφθεί από τον ίδιο θέλοντας να κυνηγήσει το πρωτάθλημα σε κάποια άλλη πολιτεία.

Όμως η ACB φαίνεται να μην χάνει την ελπίδα της να τον δει στα δικά της γήπεδα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία όπου ο Τζέιμς Χάρντεν ποζάρει με τη φανέλα της Μπανταλόνα. Στο μήνυμα που συνοδεύει το post γράφει χαρακτηριστικά: «Γεια σου Χάρντεν, σε περιμένουμε εδώ στη Liga Endesa».

Πάντως αυτό ρεαλιστικά είναι αδύνατον γιατί το... παχυλό του συμβόλαιο δεν μπορούν να το πλησιάσουν ούτε η Μπαρτσελόνα αλλά ούτε και η Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως τα όνειρα ποτέ δεν είναι απαγορευτικά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ