19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Α1 Γυναικών εύχεται για το Πάσχα (pics)

Η Α1 Γυναικών έχει διακοπεί εδώ και καιρό, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, και οι ομάδες -όπως και όλοι μας- ετοιμάζονται για ένα Πάσχα αλλιώτικο από τα άλλα.

Το Basketa.gr συγκέντρωσε τις ευχές τους εν μέσω καραντίνας και σας τις παρουσιάζει παρακάτω…

«Φέτος θα περάσουμε την περίοδο των εορτών λίγο διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει, βάσει της παράδοσής μας. Μένοντας σπίτι, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ασφαλείς στις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας δίνει τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση», είναι το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Oι ευχές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. σας εύχονται Καλό Πάσχα!».

Ο πρόεδρος της Ελευθερίας Μοσχάτου, Άρης Δημητρίου, ευχήθηκε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου, των προπονητών, των αθλητών και των αθλητριών, σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

«Τις καλύτερες ευχές μας, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, ευτυχία και χαρά», ευχήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο ο ΟΑΧ.

Το μήνυμα της Νίκης Λευκάδας: «Η φετινή Ανάσταση θα μας βρει πιο ενωμένους και πιο δυνατούς! Καλό Πάσχα από τον Α.Σ. Νίκη Λευκάδας!».

Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ, με αφορμή, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα, εύχεται σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση. Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό και εορτάζεται κάτω από ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Ας ελπίσουμε, από αυτήν τη δοκιμασία, να βγούμε όλοι σοφότεροι και να αναλογιστούμε πόση αξία έχουν πράγματα τα οποία μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα. Καλό κουράγιο σε όλους και ας είμαστε γεροί και να κρατήσουμε δυνάμεις για το Πάσχα του 2021, με την ελπίδα ότι εκείνο θα είναι το γνωστό ελληνικό Πάσχα. Πανθεσσαλονικείος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών».

«Καλό Πάσχα! Μένουμε σπίτι…», η ευχή και η προτροπή των Εσπερίδων Καλλιθέας.

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου επίσης εξέδωσε ευχετήρια ανακοίνωση: «Αγαπητοί φίλοι, περνάμε μια ιδιαίτερη και σκληρή δοκιμασία και τις επόμενες ημέρες θα ζήσουμε ένα πρωτόγνωρο Πάσχα. Ωστόσο, το βαθύτερο νόημα της Εβδομάδας των Παθών και της Ανάστασης είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Με πίστη και ελπίδα μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να ακολουθήσει σύντομα η προσωπική και συλλογική "Ανάσταση" Μένουμε σπίτι μας, σεβόμαστε τους κανόνες και τις οδηγίες προφύλαξης, προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Τις θερμότερες ευχές μας για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Το Δ.Σ. Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου».

Οι ευχές των Μελισσίων: «Καλό Πάσχα με υγεία για όλους!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ