19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η «ασφάλεια» του ΕΣΑΚΕ αρχίζει με… διευκόλυνση

Ηταν σημαντικά όσα «σφραγίστηκαν» χθες στον ΕΣΑΚΕ, αφού πρόκειται για εκπλήρωση χρόνιων αιτημάτων όσων αρνούνταν να συμβιβαστούν με τη λογική του «έλα μωρέ, τι ψάχνεις τώρα».


Είναι ουσιώδης η «παροχή» του νόμου στον σύνδεσμο να κρίνει τους υποψήφιους συμμετέχοντες στη Basket League όπως σημαντική είναι η χρηματική «ασφάλεια» των 140 χιλιάδων ευρώ που θα πρέπει να καταθέτουν οι ΚΑΕ μέχρι τέλη Ιουνίου.


Πρόκειται για ένα ποσό έξτρα από τις 60 χιλιάδες της εγγυητικής και θα είναι ποσό... δήλωση οικονομικής δυνατότητας, το οποίο στη διάρκεια της σεζόν θα μπορούν να χρησιμοποιούν για να καλύπτουν έξοδα της ΚΑΕ. Δεν θα δεσμεύεται δηλαδή το πόσο, αλλά θα ζητείται εξ αρχής για να μην... ψάχνουν λεφτά ορισμένοι όταν αρχίσουν οι ανάγκες.

Η σημαντική λεπτομέρειες στην πρώτη εφαρμογή αυτού του μέτρου, είναι ότι θα έχει... εκπτώσεις. Η παγκόσμια οικονομική συγκυρία και οι δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οι ΚΑΕ, όπως όλες οι εταιρίες, οδήγησε στην απόφαση για φέτος και εν όψει της επόμενης σεζόν να απαιτηθεί κατάθεση 80 χιλιάδων ευρώ και στο μέλλον, αν όλα πάνε καλά στην καθημερινότητα να πάει εκεί όπου συμφωνήθηκε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ