23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Αρμάνι χάλασε το σερί της Μακάμπι

Η Αρμάμι Μιλάνο επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 92-88 μέσα στο γήπεδό της, για την 9η αγωνιστική της Euroleague και επέστρεψε στις νίκες, χαλώντας παράλληλα το σερί νικών της ομάδας του Σφαιρόπουλου (6/0 στο ισραηλινό πρωτάθλημα, 6 συναπτές νίκες στην Ευρωλίγκα). 

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για το μήνα Οκτώβριο, από τα χέρια του Τζόρντι Μπερτομέου. Ακόμη, το παρών στο στάδιο, έδωσε ο μεγάλος αστέρας της Αρμάνι, Ντίνο Μενεγκίν, προκειμένου να δει τη φανέλα του, με τον αριθμό 11 να ανεβαίνει στην οροφή του Μεντιολάνουμ Φόρουμ.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η Αρμάνι ξεκίνησε στραβά με 3 λάθη στα πρώτα 90" δευτερόλεπτα, τα οποία έγιναν 6 μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, ωστόσο το σκορ διαμορφώθηκε σε 21-21, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν σχεδόν εξ'ολοκλήρου μέσα από το ζωγραφιστό (1/5 και 0/5 τριπ. αντίστοιχα). 

Στη δεύτερη περίοδο, τον πρώτο λόγο είχαν τα φάουλ, με τις βολές να βοηθάνε τους Λομβαρδούς να πάρουν κεφάλι στο σκορ(47-40). 

Το ματς μετά την ανάπαυλα ήταν συγκλονιστικό, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά ακόμη και με 10 πόντους (58-48), αλλά η ομάδα του Σφαιρόπουλου, βγήκε στην αντεπίθεση και πέρασε μπροστά με 63-64. Από εκείνο το σημείο και έπειτα δέχθηκε ένα σερί 13-0 που την έφερε με την πλάτη στο τοίχο, στην αρχή της τελευταίας περιόδου. 

Ήταν η σειρά των Ισραηλινών, να τρέξουν ένα σερί 8-0, δια χειρός Ουίλμπεκιν και Ντόρσει. Όμως Σκόλα και Σέρχιο ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη, και αυτό έγινε, με το τελικό 92-88.

ΚΡΙΜΑ: Ο Σκότι Ουίλμπεκιν ήταν πραγματικά απολαυστικός. Τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους ( 2/5 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 3/3 βολές) και 5 ασίστ. Χαρακτηριστικό δείγμα της υπερπροσπάθειάς του, η κράμπα που έπαθε 1 μισή περίπου λεπτό πριν το φινάλε.  Παρά ταύτα δεν βρήκε ιδιαίτερο στήριγμα από κάποιον συμπαίκτη του και είδε την ομάδα του να ηττάται. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Λουίς Σκόλα με 20 πόντους και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 18, δίνουν στην ομάδα από το Μιλάνο τη φινέτσα που της αρμόζει, και τις νίκες που χρειάζεται.  

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ