28.4 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Η Αρμάνι «στοχεύει» στον Κάλινιτς λόγω της κρίσης στη Φενέρ

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία από τις ευρωπαϊκές ομάδες που ακούγονται έντονα σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού και λόγω της οικονομικής κρίσης που θα πλήξει την Γηραιά Ήπειρο ο κορονοϊός θέλει να εκμεταλλευτεί την κρίση που θα περάσουν αρκετές ομάδες.

Αν και η Ιταλία ταλαιπωρείται αρκετά ακόμη από τον αόρατο πόλεμο της πανδημίας μετρώντας χιλιάδες θύματα η Αρμάνι είναι αποφασισμένη να επανέλθει ακόμη πιο δυνατή την επόμενη σεζόν και να διορθώσει το φετινό ρόστερ που δεν έπεισε ποτέ τις απαιτούμενες φιλοδοξίες του.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ήδη ο Ετόρε Μεσίνα έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του για τη θέση του φόργουορντ τον Νίκολα Κάλινιτς του οποίου το μέλλον στη Φενέρ φαντάζεται αβέβαιο αν επαληθευτούν οι ειδήσεις περί σημαντικής μείωσης στα συμβόλαια των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Αρμάνι όπου μπορεί να συμφωνήσει σε τιμή ευκαιρίας με τον Σέρβο παίκτη από τη στιγμή που η πανδημία θα επηρεάσει τα οικονομικά δεδομένα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Όμως για τη συγκεκριμένη θέση ο Κάλινιτς δεν παίζει μόνος του, καθώς έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Αλμπέρτο Αλμπάλτε και Εντγκάρας Ουλανόβας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ