18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Η Αρμάνι έχει προσεγγίσει τον Ντιλέινι»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα και ήδη το όνομά του έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων με την Αρμάνι Μιλάνο να έχει ξεκινήσει ήδη έναν κύκλο εαφών με τον Αμερικανό γκαρντ.

Η συνεργασία της Μπαρτσελόνα με τον Μάλκολμ Ντιέινι διεκόπη απότομα με τους μπλαουγκράνα να ανακοινώνουν την απομάκρυνσή του όμως όπως φαίνεται ο 31χρονος γκαρντ δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό του.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έχει βγει στην αγορά για να βρει τον ιδανικό παρτενέρ του Σέρχι Ροντρίγκεθ και ο Αμερικανός γκαρντ φαντάζεται ως η ιδανική λύση για την περιφέρια των Μιλανέζων. Υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αλλά καμία ακόμη οριστική εξέλιξη, καθώς υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Πάντως μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με την Μπαρτσελόνα ο Αμερικανός παίκτης έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter: «Πάω στο κρεβάτι μου. Θα μιλήσω για όλα όταν ξυπνήσω. Ειδικά για την αγάπη και τη στήριξη από τους φιλάθλους στην Μπαρτσελόνα και πόσο πολύ το εκτιμώ που με αγκαλιάσατε. Μακάρι να ολοκλήρωνα τη σεζόν εκεί όπως τη σχεδίαζα, αλλά η ζωή και οι δουλειές δεν λειτουργούν πάντα έτσι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ