35.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Η απόφαση της Euroleague για τα παιχνίδια της Ζενίτ

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (12/10) και ενώ η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είχε ανακοινώσει από το πρωί την απόφασή της να μην ταξιδέψει στην Ισπανία για τη διπλή αγωνιστική της Euroleague, αφού 8 παίκτες της, 4 προπονητές και ο μασέρ της ομάδας έχυυν βγει off λόγω κορωνοϊού, η διοργανώτρια αρχή έβγαλε επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Euroleague: 

«Τα παιχνίδια για την 3η και 4η αγωνιστική της Euroleague ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τα οποία ήταν προγραμματισμένα για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιηθούν. Η ομάδα έχει πολλαπλά κρούσματα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν 8 παίκτες που να βρίσκονται σε θέση να αγωνιστούν. 

Έχει ανοίξει μια διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Πειθαρχικό Δικαστή , ο οποίος θα λάβει απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2020-21 λόγω του COVID-19».

Όπως γίνεται σαφές, η Ζενίτ δε χάνει (τουλάχιστον προς ώρας) τ α εν λόγω παιχνίδια στα χαρτιά με σκορ 20-0, αλλά θα πρέπει να περιμένει την απόφαση των αρχών. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ