20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό πριν από το ντέρμπι (vid)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και τη σεζόν 2019-2020, που διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απονομή του τροπαίου έλαβε χώρα στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, πριν από την πρεμιέρα του στη φετινή Α1 Γυναικών, απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν τον τίτλο για πέμπτη διαδοχική χρονιά, ούσες αήττητες.

Εν συνεχεία, δεν δυσκολεύτηκαν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις φετινές υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, με τον κόουτς Γιώργο Παντελάκη να τονίζει σχετικά: «Ήταν η πρώτη αγωνιστική και θέλαμε να κερδίσουμε με καλή εικόνα. Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν πάρα πολύ συνεπείς και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Πετύχαμε ένα εύκολο αποτέλεσμα, μην έχοντας καλά νούμερα, αφού είναι λογικό να είναι λίγο σφιχτή η ομάδα ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω την ομάδα να βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο. Θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Δηλώσεις έκανε και η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: «Ήταν η πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή, ήμασταν πιεστικές στην άμυνα και καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από την αρχή, ακολουθώντας το πλάνο του κόουτς στο 100%. Κάπως έτσι δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Πλέον, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Οι Πειραιώτισσες θα αντιμετωπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο το προσεχές Σάββατο (25/10, 14.30) εκτός έδρας, στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με την προετοιμασία τους να ξεκινάει την Τρίτη (20/10).

https://www.youtube.com/watch?v=jmvT632RDAU&feature=emb_title&ab_channel=OlympiacosSFP



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ