16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η απάντηση του Πέλινκα στον Μάτζικ (vid)

O Μάτζικ Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN κατηγόρησε τον Ρομπ Πέλινκα ως τον άνθρωπο που επιβουλευόταν τη θέση του και τον ώθησε στην παραίτηση. Λίγο αργότερα, στην παρουσίαση του Φρανκ Βόγκελ από τους Λέικερς, ο GM των "λιμνανθρώπων" απάντησε στον Μάτζικ Τζόνσον.

Συγκεκριμένα, ο GM των Λέικερς είπε: «Νομίζω ότι το σημαντικό πράγμα για εμένα είναι ότι στα δύο χρόνια που συνεργάστηκα με τον Έρβιν (Μάτζικ Τζόνσον) έχω αποκομίσει τις καλύτερες μνήμες στον αθλητισμό και στη δουλειά. Είναι ένα απίστευτο άτομο για να δουλεύεις μαζί του. Γεμίζει το δωμάτιο με χαρά και όραμα. Πραγματικά είναι λυπηρό και αποκαρδιωτικό να νομίζουμε ότι πιστεύει ότι τα πράγματα είναι λάθος.

Πιστεύω ότι όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση που έχουμε ακούσει από τρίτους κάτι που είπε άλλος και αυτά που έχουμε ακούσει εμείς να μην είναι αλήθεια. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον οργανισμό. Για την ακρίβεια μιλήσαμε δύο ημέρες πιο πριν σχετικά με το πόσο λαμπρό είναι το μέλλον για τους Λέικερς. Για αυτό το να ακούω κάτι τέτοιο είναι αιφνιδιαστικό και αποκαρδιωτικό.

Ωστόσο, βλέπω μπροστά για να μιλήσω με τον ίδιο και να βρούμε μία λύση, όπως κάθε σχέση, γιατί πολύ απλά αυτά δεν είναι αλήθεια. Είμαι και ήμουν πάντα δίπλα του και υποστήριζα ό,τι έκανε».

https://twitter.com/SportsCenter/status/1130548160236011520



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ