21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού (vid)

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού προς τα φετινά πλέι οφ της Ευρωλίγκας ήταν γεμάτος σκαμπανεβάσματα και σε αυτά στέκεται η διοργανώτρια αρχή, στο βίντεο που δημιούργησε για τους «πρασίνους».

Το «τριφύλλι», του Τσάβι Πασκουάλ και των κακών αποτελεσμάτων, έδωσε τη… θέση του στο συγκρότημα του Ρικ Πιτίνο, που με έξι διαδοχικές νίκες και συνολικά εφτά στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές της κανονικής περιόδου τερμάτισε έκτο στην κατάταξη και στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει με μειονέκτημα έδρας την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ, ύστερα από έξι χρόνια, με τους πρώτους δύο αγώνες να διεξάγονται επί ισπανικού εδάφους (17 και 19 Απριλίου, 22.15). Ηγετική μορφή του, ο Νικ Καλάθης, με τον οποίο έχει ενθουσιαστεί και ο Αμερικανός τεχνικός, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους πασέρ που έχει δει στη μακρόχρονη πορεία του στους πάγκους.

«Οι παίκτες ανέβασαν την απόδοσή τους σε νέα επίπεδα. Δεν ήταν τόσο η αλλαγή προπονητή που έκανε την ομάδα να νικάει, αλλά η αλλαγή νοοτροπίας. Όταν κοίταξαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και είδαν τι πήγε λάθος, τότε έκαναν τις σωστές αλλαγές και απέκτησαν τη σωστή νοοτροπία», εξήγησε μεταξύ άλλων ο 66χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.

https://www.youtube.com/watch?v=AAk4uq7q9n0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ