20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η αντεπίθεση ξεκινάει από τη Χαλκίδα

Το πρωτάθλημα της Basket League επαναρχίζει με την ανανεωμένη Κύμη να υποδέχεται το Χολαργό στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για κομβικής σημασίας ματς για τους Ευβοιώτες, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (09/12, 17.00), με τη νίκη να είναι μονόδρομος μετά τις έξι διαδοχικές ήττες τους. Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ήδη, με τον Ισίδωρο Κουτσό -που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο ως πρώτος προπονητής- και τους παίκτες του να ελπίζουν πως θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν το ροζ φύλλο.

Η ανακοίνωση: «Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betshop Basket League, στο πλαίσιο της οποίας η Κύμη φιλοξενεί τον Χολαργό. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης", με ώρα έναρξης 17:00. Το Κύμη-Χολαργός δεν είναι ένα απλό ματς, αλλά πρόκειται για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή σεζόν ως τώρα. Προερχόμαστε από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, κάποια από τα οποία συνοδεύτηκαν και από πολύ κακές εμφανίσεις, οπότε η αναμέτρηση της Κυριακής (09/12) αντιμετωπίζεται ως η αφετηρία της αντεπίθεσης της Κύμης!

Μια Κύμη που θα εμφανιστεί στο παρκέ ιδιαιτέρως ανανεωμένη, καθώς θα είναι το ντεμπούτο του κόουτς Ισίδωρου Κουτσού ως πρώτου προπονητή της ομάδας και του κόουτς Σάββα Συμεωνίδη ως βοηθού του, ενώ παράλληλα την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της θα πραγματοποιήσει ο JeQuan Lewis και την πρώτη εντός έδρας ο Reginald Holmes. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν η ανανέωση αυτή να συνδυαστεί με μια μεγάλη νίκη, που ίσως αποδειχτεί καθοριστική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό Γυμναστήριο Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης" 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00, στο κατάστημα watt and volt Αβάντων 81-Χαλκίδα, στο κατάστημα Seven spots και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr. Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, το ταξίδι συνεχίζεται-Προχωράμε Μαζί!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ