19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αντίδραση του Κόμπι στην πρόκριση του Λεμπρόν

Η πρόκριση του Λεμπρόν Τζέιμς για όγδοη διαδοχική χρονιά και συνολικά ένατη στην καριέρα του στους τελικούς του ΝΒΑ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Κόμπι Μπράιαντ.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς άλωσαν τη Βοστώνη και με 4-3 νίκες εις βάρος των Μπόστον Σέλτικς εξασφάλισαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το φετινό τίτλο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με μήνυμά του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος παλαίμαχος γκαρντ καταπιάστηκε με τον παίκτη που είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στο ΝΒΑ, συμπεριλαμβάνοντας στην αναφορά του τον εαυτό του, το «βασιλιά» και τον «Air».

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, στο Twitter: «Μπορούμε να το απολαύσουμε χωρίς να απορρίψουμε κανέναν. Λατρεύω όσα κάνει. Μην αναλώνεστε σε συζητήσεις, που δεν μπορούν να καταλήξουν κάπου #Απολαύστε τα πέντε δικά μου #Απολαύστε τα έξι του Μάικλ Τζόρνταν #Απολαύστε την προσπάθεια του Λεμπρόν Τζέιμς». Θυμίζουμε πως ο «βασιλιάς» έχει μέχρι στιγμής τρία πρωταθλήματα ΝΒΑ και φέτος θα διεκδικήσει το τέταρτο απέναντι στο νικητή της τελικής σειράς της Δύσης ανάμεσα στους Χιούστον Ρόκετς και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ