24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Ανδόρρα «βούλιαξε» τη Μάλαγα, διπλό παραμονής η «Όμπρα» (vids)

Η Ανδόρρα νίκησε εντός έδρας τη Μάλαγα, ενώ η Ομπραντόριο πέρασε από το γήπεδο της Μανρέσα, στους δύο αγώνες με τους οποίους άνοιξε η αυλαία της ένατης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στην Ανδόρρα, η τοπική ομάδα με μπροστάρη τον Κλέβιν Χάνα ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους, έκαμψε άνετα την αντίσταση της Μάλαγα με 89-73. Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον ρεκόρ 5-4 και κάνουν όνειρα για είσοδο στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Ανδαλουσιανοί απογοητεύουν κι έπεσαν στο 4-5. Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Την ίδια ώρα, η Μανρέσα υποδέχτηκε την Ομπραντόριο σ' έναν αγώνα κρίσιμο για τη μάχη της παραμονής στη Liga Endesa. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον Κώστα Βασιλειάδη, κατόρθωσαν να πάρουν το διπλό με 85-79. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Ρεθύμνου, Ντέγιαν Κράβιτς, ήταν ξανά ο κορυφαίος για τους νικητές με 20 πόντους κι έξι ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ράιαν Τούλσον με 25 πόντους. Πλέον η Μανρέσα έχει ρεκόρ 2-7 και είναι τελευταία, ενώ η «Όμπρα» ανέβηκε στο 3-6. Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ