26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αναζήτηση συνεχίζεται

Δεν τα έβαψαν και μαύρα στον Ολυμπιακό επειδή ο Μπροκ Μότουμ «έκλεισε» στην Αναντολού Εφές και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Ο Αυστραλός φόργουορντ ήταν ένας παίκτης που άρεσε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τον ρόλο του αντι-Πρίντεζη, καθώς είναι καλός παίκτης χωρίς να είναι στάρ που να επισκιάζει κάθε τι άλλο και να απαιτεί να παίζει βασικός.  

Ομως στον Πειραιά ψάχνουν όσο περισσότερο μπορούν τόσο τη θέση "4" όσο και τη θέση του γκάρντ καθώς σε αυτά τα δύο σημεία θέλουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Ο Μότουμ είναι αλήθεια ότι είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τη Ζαλγκίρις (σχεδόν 11 πόντους μέσο όρο και 3.4 ριμπάουντ) αλλά στον Πειραιά έψαχναν και άλλες λύσεις, με αποτέλεσμα ο Αυστραλός να μην περιμένει άλλο καθώς ήδη είχε δελέαστική πρόταση απο την Εφές η οποία μάλιστα τον πίεζε να απαντήσει.

Οι Ερυθρόλευκοι ήδη κοιτούν και άλλες περιπτώσεις όπως θέλουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για τον γκάρντ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κρατούσαν τον Γκρίν που ήταν και εξαιρετικός σκόρερ (αλλά υστερούσε στην οργάνωση).

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ