15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Αλμπα χάλασε την πρεμιέρα του Πασκουάλ

Η Ζενίτ άλλαξε προπονητή αλλά όχι και συνήθειες, η Αλμπα εμφανίστηκε πιο αποφασιστική μέσα στην Αγία Πετρούπολη και έφυγε νικήτρια με 83-81, κάνοντας... χαλάστρα στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο των Ρώσων. Το σημαντικό, βέβαια για τους Γερμανούς ήταν ότι έφτασαν τις εννέα νίκες και θεωρητικά τουλάχιστον έχουν κάποιο κίνητρο να παλέψουν για την οκτάδα στην συνέχεια, σε αντίθεση με την Ζενίτ που έμεινε στις επτά και μπορεί να αφοσιωθεί στην VTB.

Το ματς ήταν... συντηρητικά ελεγχόμενο για 30 λεπτά από την Ζενίτ, που έδειχνε να έχει περισσότερες λύσεις, όμως, η Αλμπα ήταν ασυγκράτητη στην τελευταία περίοδο, τα έβαλε όλα και πέτυχε την ανατροπή πανηγυρίζοντας την νίκη.

 ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ: Ο Μάρτιν Χέρμανσον ήταν για μια ακόμα φορά ο πρωταγωνιστής μιας επιτυχίας της Αλμπα, τελείωσε το ματς με 24 πόντους και 7 ασίστ, ήταν άπιαστος στην τελευταία περίοδο και το γύρισε σχεδόν μόνος του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε ένα πολύ ισορροπημένο και σε εικόνα και σε αριθμούς παιχνίδι, οι επτά περισσότερες βολές που σούταρε η Αλμπα (12-19) και κυρίως οι τέσσερις περισσότερες που ευστόχησε (10-14) ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ