22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ τιμά το ’68

Την Τρίτη 4/4 συμπληρώνονται 49 χρόνια από την ημέρα που η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Παναθηναϊκό Στάδιο γράφοντας ιστορία. Κι αυτή την ιστορία θα τιμήσει η σημερινή ΑΕΚ με επίσκεψη στον τόπο εκείνου του θριάμβου. Το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

"Συμπληρώνονται 49 χρόνια από το «Έπος του ‘68».

Η Παγκόσμιας Εμβέλειας επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης  από τη «Βασίλισσα» παραμένει πηγή έμπνευσης και πυξίδα διαφώτισης για τις επόμενες γενεές.  Όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για τον ελληνικό αθλητισμό και για όσους τον υπηρετούν γενικότερα.

Παίκτες, προπονητές και στελέχη της Ομάδας Μπάσκετ της ΑΕΚ πρόκειται να τιμήσουν δεόντως την επέτειο δίνοντας  το «παρών» αύριο (04/04/17) και ώρα 15:45, στο Καλλιμάρμαρο, εκεί  όπου «συν τοις άλλοις» καταγράφτηκε το Ρεκόρ Γκίνες των 80.000 θεατών.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να υπενθυμίζει την ένδοξη Ιστορία της με πολλαπλές δράσεις. Οι δράσεις αυτές θα ανακοινωθούν και κορυφωθούν το επόμενο διάστημα και πάντως με την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ