22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΑΕΚ στο Συμβούλιο Συλλόγων του BCL!

Το Basketball Champions League θέσπισε το Συμβούλιο των Συλλόγων και ένα από τα μέλη του είναι η ΑΕΚ. Η μοναδική ελληνική ομάδα που μετέχει σε αυτό, μάλιστα την Παρασκευή ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στη Γενεύη για να παραστεί στην πρώτη συνεδρίασή του.

Το Συμβούλιο των Συλλόγων είναι ένα καινούριο όργανο, μέσω του οποίου τα κλαμπ θα θέτουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του BCL και το μέλλον των διασυλλογικών διοργανώσεων στην Ευρώπη. Μέσα σε αυτό θα γίνεται ζύμωση όλων των απόψεων με στόχο να διαμορφώνονται οι θέσεις των κλαμπ και να γίνονται οι αντίστοιχες προτάσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο του BCL.

 

"Το BCL είναι μια διοργάνωση που διοργανώνεται από τα κλαμπ και αφορά τα κλαμπ, οπότε μόνιμος στόχος μας είναι να τα υπηρετούμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος από την απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου να δημιουργήσει το Συμβούλιο των Συλλόγων, το οποίο θα μας επιτρέψει να αφουγκραστούμε τις απόψεις των κλαμπ και θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωση", δήλωσε ο Πατρίκ Κομνηνός.

Στο Συμβούλιο των Συλλόγων θα μετέχουν κλαμπ με σταθερή παρουσία στη διοργάνωση και ταυτόχρονα με καλές επιδόσεις στα εθνικά πρωταθλήματά τους. Για τη φετινή σεζόν, 2017-18, θα το απαρτίζουν οι:

ΑΕΚ, Μπεσίκτας, Νίμπουρκ, Όλντενμπουργκ, Τενερίφε, Νεπτούνας, Οστάνδη, Στρασμπούρ, Ζιέλονα Γκόρα, Βενέτσια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ