18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ σε τόπο ιερό (pics)

Στους Αγίους Τόπους βρέθηκε για προσκύνημα η ΑΕΚ, μία ημέρα μετά το θρίαμβό της επί της Χάποελ στην «Pais Arena» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Με αφορμή την παρουσία της στην Ιερουσαλήμ, σύσσωμη η αποστολή της «Ένωσης» επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/12) τους Αγίους Τόπους, με την ΚΑΕ να δίνει στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες…

Την Τρίτη (12/12), πριν από το παιχνίδι, αντιπροσωπία της ΑΕΚ αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Σταύρο Δουβή, τον τεχνικό διευθυντή Ντράγκαν Σάκοτα, το διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ Γιώργο Νικολάου και τον υπεύθυνος Εισιτηρίων Παναγιώτη Μάντζο, βρέθηκε και στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Οι «κιτρινόμαυροι» παρέδωσαν φανέλα με το όνομα της Αυτού Θειοτάτης Μακαριότητος, του πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλου, έναν τιμητικό δίσκο, το νέο κασκόλ τους, το DVD και το CD της ταινίας «1968», καθώς και άλλα αναμνηστικά. Την αποστολή υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ