17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ… νοσεί

«Νοσοκομείο» θυμίζει η ΑΕΚ, καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες της τίθεται νοκ άουτ, με το Λούκα Μπάνκι να βλέπει το ΟΑΚΑ να αδειάζει.

Η «Ένωση» ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει το Σάββατο (01/12, 15.30) το Χολαργό, σε φιλικό που θα φιλοξενούταν στο «Αντώνης Τρίτσης», ωστόσο τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ανάγκασαν τον Ιταλό τεχνικό να το αναβάλει. Ο Άρης Λυκογιάννης, πάντως, αναμένει κανονικά τους παίκτες του στο κλειστό, για προπόνηση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η κακοδαιμονία στην εφετινή ΑΕΚ λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα και η κορύφωση της αγωνίας για το μέγεθος του τραυματισμού του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος υπέστην ζημιά στον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία, το στρατόπεδο της «Βασίλισσας» έπληξε -πιθανότατα- και επιδημία. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αναβολή (ή ματαίωση) της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με Χολαργό. Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ επ’ αόριστον τέθηκαν άλλοι δύο παίκτες, ήτοι ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Τάιλερ Ρόμπερσον, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με στομαχικές διαταραχές. Στο μεταξύ, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Υπενθυμίζεται, ότι απουσιάζουν οι διεθνείς, ενώ εκτός μάχης εδώ και καιρό έχουν τεθεί οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς».

Η ανακοίνωση του Χολαργού: «Δεν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι του Χολαργού με την ΑΕΚ στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης». Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν σήμερα το πρωί τον προπονητή της ομάδας Άρη Λυκογιάννη ότι λόγω των απουσιών (τραυματίες) δεν μπορούν να αγωνιστούν απέναντι στον Χολαργό. Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει το Χολαργό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και αν δεν βρεθεί ως την τελευταία στιγμή ομάδα θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ