17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ «δίκασε» τον ΠΑΟΚ (vid)

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε... αγριεμένη  στον... επαναληπτικό αγώνα της 6ης αγωνιστικής, τον οποίο είχε νικήσει δύσκολα, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε κάνει ένσταση για μια φάση στο τέλος και είχε δικαιωθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο οποίος είχε διατάξει την επανάληψη του αγώνα και με ολοκληρωτική εμφάνιση «εξαφάνισε» τον ΠΑΟΚ και έφτασε με άνεση στη νίκη με 76-56.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου μπήκαν στο γήπεδο σα να έπρεπε να κερδίσουν στα... έξι δευτερόλεπτα του φινάλε του πρώτου αγώνα και δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει ανάσα. Το 22-2 στο 8'30'' με τον ασυναγώνιστο Ματσιούλις να οργιάζει τα έλεγε όλα, το 26-6 του δεκαλέπτου απλά σφράγιζε το αρνητικό ρεκόρ πόντων από μια ομάδα για φέτος, το 44-27 του ημιχρόνου δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολιών για τη συνέχεια, όσο κι αν λένε ότι στο μπάσκετ γίνονται όλα.

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ: Μακράν η πιο σημαντική στιγμή του αγώνα στην ΑΕΚ ήταν περίπου στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου, όταν ο Νίκος Ζήσης πάτησε το παρκέ.  Η απουσία του ήταν παραπάνω από εμφανής το διάστημα του τραυματισμού του και πλέον η ΑΕΚ έχει τον...καθοδηγητή της ξανά, τον άνθρωπο που εμπνέει σιγουριά σε κάθε περίσταση. 

ΑΠΟΒΟΛΗ: Δεν είναι ασυνήθιστο να αποβάλλονται προπονητές στη διάρκεια των αγώνων, αλλά αυτό που έπαθε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο 28' του αγώνα και με τη διαφορά στους 20 πόντους υπέρ της ομάδας του, είναι. Διαμαρτυρήθηκε σε μία φάση και δέχτηκε τεχνική ποινή, συνέχισε να μιλάει στον διαιτητή Κάρδαρη και αυτός του έδωσε και δεύτερη και η βραδιά ολοκληρώθηκε νωρίς για τον προπονητή της ΑΕΚ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ