18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ αλλάζει

Ο Κέντρικ Ρέι προέρχεται από τραυματισμό και ο Μάριο Τσάλμερς πήρε τη θέση του στο ρόστερ της ΑΕΚ που αγωνίζεται στην Basket League.

Η «Ένωση» έχει ξεπεράσει το όριο των έξι ξένων παικτών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναγκάστηκε να «κόψει» τον 25άχρονο γκαρντ, ο οποίος είναι τραυματίας, δίνοντας τη… σκυτάλη στον 33χρονο γκαρντ. Κατά συνέπεια, ο Αμερικανός δις πρωταθλητής ΝΒΑ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Basket League στο Ιβανώφειο, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή (16/11, 17.45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δύναται να κάνει μέχρι και τρεις αλλαγές στον πρώτο γύρο και άλλες τόσες στο δεύτερο. Στην Basket League συνεχίζουν κανονικά οι υπόλοιποι πέντε ξένοι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», δηλαδή οι Κιθ Λάνγκφορντ, Γιόνας Ματσιούλις, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Στέφαν Γιάνκοβιτς και Μάρκους Σλότερ. Στον ΕΣΑΚΕ δηλώθηκε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και είναι πλέον απόφαση του προπονητή του εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι απέναντι στο «Γηραιό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ