21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η αγωνιστική άνοδος Μπένου και Τζατζά δίνει το στίγμα

Το Παγκράτι βιώνει μια μεταβατική περίοδο, καθότι μετά από 10 συνεχόμενα χρόνια στην Α2, βρέθηκε την φετινή σεζόν στην Β' Εθνική, έχοντας να αντιμετωπίσει μια κατηγορία στην οποία δεν δεν ήταν συνηθισμένο να αγωνίζεται.

Έχοντας μια φερέγγυα διοίκηση αναφορικά με την οικονομική της συνέπεια, ψάχνει να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα, και να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, σε μια σεζόν με αρκετές ατυχίες. Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με τον Νάσο Χούμπαυλη στο τιμόνι, με τον ταλαντούχο τεχνικό να χτίζει μια ομάδα βασισμένη πάνω στην τετράδα των Καυκή, Γεωργοπαπαδάκο, Μήτσιαλο και Μπένο.

Εκτός από τον έμπειρο στην κατηγορία, Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, οι υπόλοιποι ήθελαν τον χρόνο τους ώστε να προσαρμοστούν, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Μήτσιαλου πήγε πίσω την κατάσταση, και μετά το τέλος της συνεργασίας με τον coach Χούμπαυλη, ο ερχομός του Τζίμη Κουστένη έφερε στην επιφάνεια τον Γρηγόρη Τζατζά, ο οποίος κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, σκοράροντας με συνέπεια στα τελευταία παιχνίδια, και έχοντας συνολικά 5,9 πόντους με 1,1 τρίποντο. Αγωνιστική άνοδο έχει και ο Δημήτρης Μπένος, ο οποίος έχει βρεθεί για τα καλά με τον Παναγιώτη Καυκή, έχοντας 10,9 πόντους ανά παιχνίδια.

Σήμερα (21/2) οι «ροσονέρι» φιλοξενούνται στο Ψυχικό σε ένα δυνατό φιλικό, εντείνοντας την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό στο Μετς, έχοντας ρεκόρ 7-11, και προερχόμενοι από το πολύ μεγάλο διπλό στο κλειστό του Ζωγράφου με αντίπαλο τον ΕΦΑΟΖ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ