20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Η ένσταση… συνάντησε τα δευτερόλεπτα

Για "φάσεις που θέλουν συζήτηση" μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα του Απόλλωνα από την Κύμη. Κι αν οι αποφάσεις διαιτητών είθισται να λέμε ότι είναι στην κρίση τους τα 7 δευτερόλεπτα που... κατάπιε η γραμματεία και ακυρώθηκε το τρίποντο του Κουζέλογλου ως εκπρόθεσμο δεν χωρούν ανταπόδειξης.

Εξ ου και η άμεση απόφαση των Πατρινών να κάνουν ένσταση μετά το ματς. Που ήταν φανερή από τις κινήσεις εκείνη τη στιγμή προς τη γραμματεία και που μετέφερε ο αυτήκοος μάρτυς συνάδελφος του συνδρομητικού. Μόνο που ένσταση δεν έγινε ποτέ.

Ισως επειδή στην Ελλάδα ποιός έχασε το δίκιο του για να το βει στις ενστάσεις. Ισως όμως κι επειδή 2/3 των διαιτητών του αγώνα στη Χαλκίδα σφυίζουν την Μ. Πέμπτη Κόροιβος  - Προμηθέας. Το δεύτερο ματς, πέραν του δικού του, από το οποίο "κρέμεται" ο Απόλλωνας για να σωθεί.

Και, λογικά και ανθρώπινα, μπορεί να σκέφτηκαν μην... ερεθίσουν τους διαιτητές. Και όσο κι αν μεταξύ αυτών είναι και ο απόλυτος εγγυητής ομαλότηταςβΣχινάς, δε γίνεται να μην αναρωτιέσαι, πώς σε δύο από τα τρία ματς - κατηγορία των δύο τελευταίων αγωνιστικών δεν αποτράπηκε η παρουσία ίδιων προσώπων. Γιατί να, δεν θέλει και πολύ να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του.. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ