19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η έκρηξη του Ομπράντοβιτς και η… εξήγηση (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκνευρίστηκε με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, και ξέσπασε στον Κώστα Σλούκα, με τον Έκπε Γιούντο να δίνει τη δική του εξήγηση για τη συμπεριφορά του πρώην προπονητή του.

Έξαλλος ήταν ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη «Menora Mivtachim Arena», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, Το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης κατάφερε εν τέλει να αποδράσει από το Ισραήλ, αλλά ο 58άχρονος προπονητής δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ, μάλιστα, τα… έβαλε με τον Έλληνα γκαρντ, στον οποίο είπε σε πολύ έντονο ύφος όταν τον ρώτησε για το σύστημα θα ακολουθήσουν: «Τι θέλεις, Κώστα; Τώρα με ρωτάς τι να παίξουμε; Σε όλη τη ζωή σου περιμένεις εμένα; Όλοι σας».


Ο Κώστας Σλούκας δεν αντέδρασε, το έκανε όμως ο Έκπε Γιούντο. Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στην τουρκική ομάδα από το 2015 έως το 2017 και πλέον παίζει στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ, δικαιολόγησε το Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Προπονεί! Στην Ευρωλίγκα ο ρόλος του προπονητή είναι λίγο διαφορετικός», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Αμερικανός, εξηγώντας στους συμπατριώτες του την αντίδραση του «Ζοτς» που τόσο εντύπωση τούς έκανε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ