23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Η έκρηξη του Λεμπρόν και το χαμένο όνειρο των Ουόριορς (vids)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έβαλε 51π. απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά, την «American Airlines Arena».

O «βασιλιάς» αγωνίστηκε στη Φλόριντα από το 2010 έως το 2014, πανηγυρίζοντας δύο τίτλους στο ΝΒΑ και τέσσερα βραβεία MVP, δύο πρωταθλήματος και δύο τελικών. Ύστερα από δεκαέξι χρόνια στο «μαγικό κόσμο» και αγωνιζόμενος πλέον στους Λος Άντζελες Λέικερς, o 33χρονος φόργουορντ έδειξε τις… άγριες φετινές διαθέσεις του κι έγινε θέμα από το «Βleacher Report»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε, παράλληλα, ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που πετυχαίνει 50π. με τρεις διαφορετικές ομάδες (Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μαϊάμι Χιτ και Λος Άντζελες Λέικερς), μετά τους Τζαμάλ Κρόφορντ, Μπέρναρντ Κινγκ, Μόουζες Μαλόουν και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν. Ξεπέρασε, μάλιστα, τον Άλεν Άιβερσον και βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση της σχετικής λίστας με τους παίκτες που έχουν πετύχει περισσότερες φορές στην καριέρα τους τουλάχιστον 50π. σε ένα ματς. Έφθασε στους δώδεκα αγώνες και βρίσκεται πίσω από τους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (118), Μάικλ Τζόρνταν (31), Κόμπι Μπράιαντ (25), Έλγκιν Μπέιλορ (17) και Ρικ Μπάρι (14).

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, από την άλλη, προβληματίζουν. Οι πρωταθλητές γνώρισαν στο «AT&T Center», από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, την τρίτη διαδοχική ήττα τους και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Ο προπονητής τους, Στιβ Κερ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου εξήγησε πως οι παίκτες του ζούσαν τα τελευταία χρόνια ένα όνειρο, αλλά πλέον... ξύπνησαν.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχαμε ένα ονειρεμένο σερί εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Αυτό είναι το χειρότερο διάστημα στο οποίο έχουμε βρεθεί έως τώρα. Αυτό είναι το πραγματικό ΝΒΑ. Δεν βρισκόμασταν στην πραγματικότητα του ΝΒΑ τις τελευταίες σεζόν. Βρισκόμασταν μέσα σε ένα όνειρο. Τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αντιξοότητα και θα πρέπει να βγούμε μόνοι μας από αυτήν την κατάσταση. Χρειάζεται να παίζουμε με ενέργεια και στα 48 λεπτά, δεν μας αρκούν πλέον τα μισά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ