18.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η έκπληξη του Κασελάκη (vid+pics)

Ο Λεωνίδας Κασελάκης βρέθηκε στα ιδιόκτητα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους συμμετέχοντες στο All Star Game του «Patras U15 Youth League 2019».

Το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά των φετινών πλέι οφ της Basket League και περιμένει, τώρα, να μάθει τον αντίπαλό του στην τετράδα. Ο 28άχρονος φόργουορντ εκμεταλλεύτηκε την αγωνιστική απραξία και βρέθηκε στον Κατσελλόκαμπο, εκεί όπου διεξήχθη την Παρασκευή (24/05) το All Star Game του ανεπίσημου πρωταθλήματος Παμπαίδων.

 

Στο ημίχρονο είχαμε και διαγωνισμό τριπόντων, με τη χρήση του ρομποτικού μηχανήματος εξάσκησης σουτ που διαθέτουν οι ακαδημίες του Προμηθέα «Basketball Shooting Machine», με το Λεωνίδα Κασελάκη να παίρνει μέρος εκτός συναγωνισμού. Για την ιστορία, νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Διονύσης Γαρώνης της Προοδευτικής/ABC.

  

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η «Purple Red», η οποία κέρδισε με 102-99 την «Orange» ύστερα από buzzer beater τρίποντη «βόμβα» του Κοσμά Γκοτσόπουλου.

Στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου (25/05) θα διεξαχθούν ο «μικρός» τελικός και οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8, ενώ στις 19.00 θα ακολουθήσει ο τελικός. Το «Patras U15 Youth League 2019» θα ολοκληρωθεί με τις απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες και τις βραβεύσεις των νικητών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ