22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Άρτεμις Αχαρνών και ο Μάριος Δεσποτάκης πέτυχαν το ακατόρθωτο

Απίθανη επιτυχία από την Άρτεμις Αχαρνών, η οποία μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να βρεθεί από την χαμηλότερη κατηγορία της ΕΣΚΑ στην πρώτη κατηγορία, έχοντας 3 συνεχόμενες ανόδους.

Φυσικά το συγκεκριμένο δημιούργημα ήταν έμπνευση του Μάριου Δεσποτάκη, ενός προπονητή και ανθρώπου του μπάσκετ, που γνωρίζει τις συγκεκριμένες κατηγορίες σε άρτιο βαθμό. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός μετράει δυο ανόδους στην ίδια αγωνιστική περίοδο, καθώς ανέβασε και την Πεύκη στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά :

«Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στην Α' ΕΣΚΑ!

Όταν πριν από 3 χρόνια αποφασίζαμε να δημιουργήσουμε το ανδρικό μας, δεν πέρναγε από το μυαλό κανενός ότι θα φτάναμε να βρισκόμαστε στην ελίτ του Αθηναϊκού μπάσκετ... Δεν κάναμε τέτοια όνειρα γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε με κυριότερο εκείνο του γηπέδου...
Αναγκαστήκαμε να παίζουμε τους αγώνες μας λίγο πριν τα μεσάνυχτα, αναγκαστήκαμε να κάνουμε προπόνηση σαν ξενιτεμένοι όπου βρίσκαμε γήπεδο, αναγκαστήκαμε να δώσουμε σκληρές μάχες για τα αυτονόητα....
Όμως καταφέραμε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ και μέσα σε μόλις 3 χρόνια η ανδρική ομάδα της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ έχοντας 3 συνεχόμενες ανόδους θα βρίσκεται πλέον στην Α' ΕΣΚΑ!!!
Η νέα πρόκληση είναι τεράστια! Ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά μας είναι όμορφος αλλά και ιδιαίτερα δύσκολος... Αλλά μήπως μέχρι τώρα μας έχει χαριστεί κάτι???
Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων. Για να συνεχιστεί αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ...!!!
Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας που ήταν ψυχάρες και παλικάρια, τον κόσμο που ήταν ηρωϊκός και συγκινητικός, τον έφορό μας Χρήστος Παλατιανός που μας γέμιζε θετική πάντα ενέργεια και τον συνεργάτη μου John Belegris που έβαλε πλάτη στα δύσκολα.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει όμως στην Kalaitzaki Eleni γιατί η Ελένη είναι η πραγματική ψυχή της ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του συλλόγου το 2010 μέχρι και σήμερα!

ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ