24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «άρρωστη» ασίστ του Σίκμα στην κορυφή (vid)

Η δράση και το θέαμα στα παρκέ της Εuroleague ήταν κάτι παραπάνω από... χορταστικό και η διοργανώτρια αρχή μάζεψε τις δέκα καλύτερες φάσεις για ολόκληρο το μήνα του Φεβρουαρίου, με την ελληνική εκπροσώπηση να μην απουσιάζει φυσικά από το βίντεο.

Στην κορυφή του Top 10 δεν υπήρχε χώρος για τίποτα άλλο εκτός από την εντυπωσιακή ασίστ του Λουκ Σίκμα πίσω από την πλάτη του στον Σιμόνε Φοντέκιο. Λίγο πιο πίσω βρίσκεται η «θυσία» του Έντγκαρας Ουλανόβας να πέσει στο παρκέ και να σώσει την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Γιαν Βέσελι να πάρει τα βήματα και να καρφώσει με μανία μπροστά από τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Την πρώτη τριάδα κλείνει η άριστη συνεργασία του Ίφε Λούντμπεργκ με τον Τζόελ Μπολομπόι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου κατέληξε με άλει ουπ κάρφωμα του τελευταίου. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ακόμη μία φάση από τον ίδιο αγώνα αλλά από την πλευρά των Πειραιωτών αυτή την φορά και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος βρήκε τον χώρο προς την ρακέτα των Ρώσων και παίρνοντας τα βήματα κάρφωσε, δίχως ο Μπολομπόι να μπορέσει να υπερασπιστεί την ρακέτα της ομάδας του.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Top 10 του Φεβρουαρίου:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ