22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η άνοδος περνάει από το Αιγάλεω για Διαγόρα και Ιπποκράτη (pic)

Διαγόρας Δρυοπιδέων και Ιπποκράτης Κω αρχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία στις Εθνικές κατηγορίες, όντας οι δυο ομάδες που ανέβηκαν στην Β' Εθνική από τον περσινό 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, και μάχονται για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, πίσω φυσικά από τον Ιωνικό Νικαίας.

Έτσι, μετά από 21 αγωνιστικές, ο Διαγόρας τρέχει ένα μεγάλο σερί 13 νικών, φτάνοντας το ρεκόρ του στο 16-5, ενώ με εξαίρεση την ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό και ο Ιπποκράτης έχει 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια, έχοντας ρεκόρ 15-6, και όντας στην τρίτη θέση.

Ωστόσο, με τον Διαγόρα να είναι γηπεδούχος, και να βρίσκεται και μια νίκη πιο πάνω, μια ακόμη νίκη θα λειτουργήσει ως νέμεσις, καθώς με 8 αγωνιστικές να απομένουν θα έχει αποσπαστεί δυο νίκες, ενώ αν καταφέρει να ξεπεράσει και το -7 (86-79) της ήττας του στην Κω, θα απέχει ουσιαστικά τρεις νίκες από την ομάδα της Κω. Για τους φιλοξενούμενους αντιστοιχούν ακριβώς τα αντίθετα, καθότι με νίκη διπλασιάζουν τις επιτυχίες τους έναντι της ομάδας από το Αιγάλεω και γίνονται μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/3, 13:30) στο «Στ.Βενέτης» με τον Διαγόρα να καλεί τον κόσμο του σε μαζική συμπαράσταση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ