18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Άλμπα δοκιμάζει τον… θηριώδη Κουμάντζε

Η Άλμπα Βερολίνου δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και με στόχο την συνεχόμενη βελτίωση και ανανέωση του ρόστερ φαίνεται πως δοκιμάζει αυτές τις ημέρες τον «γίγαντα» Κριστ Κουμάντζε.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η ομάδα του Αΐτο Ρενέσες, όπου τυγχάνει να δοκιμάζει και να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί στο κοινό, χρησιμοποιεί στις προπονήσεις της το τελευταίο διάστημα τον «γίγαντα» παίκτη από το Τσαντ με ύψος 2.20 μέτρα, Κριστ Κουμάντζε.

Ο 24χρονος σέντερ το 2019 δεν κατάφερε να ακούσει το όνομά του στο draft του ΝΒΑ ούτε να πείσει κάποια ομάδα στο summer league να του προσφέρει κάποιο συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό δεν τον πτόησε να δοκιμάσει την τύχη του στη Γηραιά Ήπειρο με την Εστουντιάντες να του δίνει την ευκαιρία όμως μετά από 5 αγώνες να αποχωρεί, ενώ πριν από λίγο καιρό αποδεσμεύτηκε από την Άβτοντορ προλαβαίνοντας να αγωνιστεί σε μόλις 6 αγώνες στη VTB League σημειώνοντας 1.2 πόντους και 1.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εφόσον πείσει με τις ικανότητές του ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα την Άλμπα τότε αναμένεται να υπογράψει με τον γερμανικό σύλλογο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ