23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ηχηρό μήνυμα από τη Θεσσαλονίκη (pics)

Το All Star Game επέστρεψε για να… μείνει, με την 23η διοργάνωσή του στη Θεσσαλονίκη να στέφεται, μέχρι στιγμής, από απόλυτη επιτυχία.

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα της φετινής γιορτής της Basket League, στο Αλεξάνδρειο, κέρδισε το… στοίχημα, με τους θεατές να δίνουν βροντερό παρών. Ακολούθησε το γκαλά πάρτι σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, για τον εορτασμό της συμπλήρωσης εκατό χρόνων ζωής του ελληνικού μπάσκετ, ενώ οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή (10/02, 16.00) με τον αγώνα των επίλεκτων Ελλήνων και ξένων παικτών του πρωταθλήματος και τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Ύστερα από ένα 12ωρο γεμάτο εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 23ου ΕΚΟ All Star Game, η ημέρα έκλεισε με έναν ξεχωριστό τρόπο, με την πραγματοποίηση ενός Gala Party για τον εορτασμό 100 χρόνων ζωής για το ελληνικό μπάσκετ. Στο πλαίσιο του οποίου βραβεύτηκαν άνθρωποι με μεγάλη πορεία και προσφορά σε αυτή τη διαδρομή της συμπλήρωσης ενός αιώνα ζωής και στο πρόσωπο αυτών, ομάδες με ξεχωριστή ιστορία.

Κατά σειρά βραβεύτηκαν...
Δημόκριτος, που γιορτάζει φέτος 50 χρόνια ζωής, βραβεύτηκε στο πρόσωπο του Νίκου Ατματσίδη.
Άρης στο πρόσωπο του πολυνίκη προπονητή του, του Γιάννη Ιωαννίδη.
-O Ηρακλής μέσω του πρώην προέδρου του, Κώστα Χαϊτογλου.
ΠΑΟΚ στα πρόσωπα των Νίκου Βεζυρτζή και Νίκου Σταυρόπουλου.
ΧΑΝΘ μέσω του Λάκη Τσάβα και του Γιώργου Γιαννουζάκου.
ΑΕΚ μέσω του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Σταύρου Δουβή.
Ολυμπιακός.
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μέσω του αντιπροέδρου του, Θέμη Καρβουντζή.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και o δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για το φετινό All Star Game που, μέχρι στιγμής, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: «Πλούσιο θέαμα, συγκινητικές στιγμές, χαρούμενα παιδιά με πορτοκαλί μπάλες στα χέρια κι ένα γήπεδο γεμάτο... ιστορία. Ικανοποίηση επικρατεί στους διοργανωτές του ΕΚΟ ALL STAR GAME 19, ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ, βλέποντας την αγάπη του κόσμου για τη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού μπασκετ. Το ALL STAR GAME, δεν επέστρεψε απλά, αφού μετά την Πάτρα, και η Θεσσαλονίκη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, ότι αυτός ο θεσμός γιγαντώνεται και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να διεξάγεται κάθε χρόνο. Μετά τις εκδηλώσεις της Παρασκευής, τους αγώνες και διαγωνισμούς του Σαββάτου και το λαμπερό Gala, σειρά παίρνει το... κυρίως πιάτο με τον αγώνα των κορυφαίων του ελληνικού μπάσκετ. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και ο κόσμος θα απολαύσει τα αστέρια του πρωταθλήματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ