25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηχηρή «σφαλιάρα» του Λαυρίου στον Πανιώνιο

Το Λαύριο πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και διέλυσε τον Πανιώνιο με 90-60.

Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη με αυτή τη νίκη έφτασε τους έξι βαθμούς μετά από τέσσερις αγώνες, έχοντας πανηγυρίσει δύο νίκες, ενώ οι ηττημένοι έχουν ρεκόρ 1-3 και συγκομιδή πέντε βαθμών.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο όταν έχαναν 21-14. Στη δεύτερη περίοδο το Λαύριο πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, με το σκορ στην ανάπαυλα να είναι 45-26.

Όλα είχαν κριθεί, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν καμία διάθεση να χαλαρώσουν, καθώς έψαχναν την καλή εμφάνιση μετά το προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν. Όσο κυλούσε ο χρόνος η διαφορά ανέβαινε και η κόρνα της λήξης βρήκε το Λαύριο να επικρατεί πανεύκολα με 90-60.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ: Πέντε παίκτες του Λαυρίου ήταν εκείνοι που οδήγησαν την ομάδα σε αυτήν την άνετη νίκη. Ο Μιχάλης Λούντζης με 13 πόντους και τέσσερις ασίστ, ο Γιάννης Κουζέλογλου με άλλους 13 πόντους, ενώ δώδεκα πρόσθεσε ο ο Λαμπ και από δέκα Νίξον και Κακλαμανάκης. Για τους ηττημένους διασώθηκε μόνο ο Ντέβιον Μπέρι ο οποίος σκόραρε 18 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Λαύριο ήταν με διαφορά καλύτερο σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Ωστόσο ο πιο... περίεργος αριθμός ήταν το μόλις ένα τρίποντο του Πανιωνίου σε 17 προσπάθειες. Κι όλα αυτά όταν την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες του Χουγκάζ είχαν «σκοτώσει» τον Άρη έξω από τη γραμμή των 6,75μ.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ